Nega krzna

Krzno je dediščina za prihodnje generacije.

Nakup izdelkov iz krzna pri Krznarstvu Eber pomeni brezčasno investicijo v vaš stil, ki vas bo ob pravi negi in hrambi grela še dolgo.

Strokovno čiščenje in shranjevanje sta izjemnega pomena pri zaščiti vašega krzna pred insekti, vročino, oksidacijo in vlago. Krznarstvo Eber nudi storitev čiščenja, ki vrne krznu lesk in mehkobo, in shranjevanja v shrambah, ki so posebej opremljene z napravami za vzdrževanje optimalne temperature, vlage, zračnosti in svetlobe. Takih razmer se doma v garderobni omari ne more zagotoviti.

Za dolgo življenjsko dobo in ohranitev kakovosti vašega krzna upoštevajte deset zlatih pravil:

  1. Med toplimi poletnimi meseci shranjujte krzno pri nas v posebnem klimatiziranem prostoru s pravilno temperaturo, vlago in svetlobo.
  2. Krzna nikoli ne čistite v čistilnici. Pri nas ga čistimo po naravnem suhem postopku, ki krznu vrača mehkobo, lesk in prijeten vonj ter je edina učinkovita zaščita pred molji.
  3. Krzna ne poskušajte sami zaščititi pred molji. Domači postopki ne morejo nadomestiti strokovnega čiščenja in shranjevanja.
  4. Krzno naj ne visi v svetlem prostoru, saj lahko oksidira ali spremeni barvo. Obesite ga na širok obešalnik, nikoli na žičnatega. V omari naj ima dovolj prostora, da prosto visi in ni stisnjeno med druga oblačila.
  5. Krzna ne shranjujte v plastičnih vrečkah, saj plastika preprečuje obtok zraka in izsuši usnje. Na potovanju shranite krzno v vrečko iz blaga, ki jo dobite pri nas.
  6. Če se krzno zmoči, ga stresite in obesite v zračen prostor. Naj ne bo v bližini radiatorja ali drugega izvira toplote, da se krzno in usnje ne izsušita. Ko se posuši, ga spet stresite. Večina krznenih izdelkov prenese dež in sneg mnogo bolje od volnenih. Če pa je krzno popolnoma premočeno, ga nemudoma odnesite k nam na strokovno nego. Mokrega krzna nikoli ne krtačite ali češite.
  7. Ne pripenjajte nakita na krzno. Ne nosite torbice ali ramenskih trakov vedno na istem mestu.
  8. Ne pršite parfuma ali laka za lase po krznu.
  9. Če se na vašem krznu pojavijo manjše razpoke ali strganine, ga takoj prinesite k nam, da vam ga strokovno popravimo. S tem boste preprečili morebitna poznejša dražja popravila.
  10. Nosite svoje krzneno oblačilo čim pogosteje, saj mu s tem nudite potrebno vlago in mehčanje ter podaljšujete življenjsko dobo. Sebi pa podarjate zdravje, toploto, eleganco in modnost.

Obiščite nas v našem prodajnem salonu na Wolfovi 6 v Ljubljani ali nas pokličite na 01 42 15 700 ali 031 667 827 in se za svoj termin dogovorite še danes.

VIP Klub

Postanite naša VIP stranka.

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in obvestili vas bomo o posebnih ponudbah ter vam podarili kupon za 10% popust v naši trgovini!

* Z vnosom in klikom na gumb 'Pošlji mi kupon' se avtomatsko strinjate s pogoji o varovanju osebnih podatkov in politiko zasebnosti, ki jo v celoti lahko preberem tukaj.

Hvala, ne želim popusta.